• Tervetuloa kotimaiseen kortti- ja lahjakauppaan LEAN VERSTAALLE!
  • Kiinteät toimituskulut 4,50€
  • Käsittelemme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä
  • leanverstas@gmail.com
  • Suomalainen verkkokauppa
  • Tervetuloa kotimaiseen kortti- ja lahjakauppaan LEAN VERSTAALLE!
  • Kiinteät toimituskulut 4,50€
  • Käsittelemme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä
  • leanverstas@gmail.com
  • Suomalainen verkkokauppa

LEAN VERSTAS

LEAN VERSTAS tarjoa sinulle runsaasti hyvää mielta tuovia rautalankatöitä sekä yksilöllisiä kortteja ilahduttamaan läheisiäsi ja ystäviäsi. Onhan jaettu ilo kaksinkertainen!

Lean Verstas/ Tmi Lea Soitu on yksilöllisiä käsintehtyjä onnittelukortteja ja lahjatavaroita valmistava yritys Etelä- Pohjanmaalla. Olen suunnittelut ja valmistanut Verstaalla kortteja ja sisustustauluja jo vuodesta 1996 lähtien. Myös Verstaan yksilölliset rautalankatyöt ovat saavuttaneet suuren suosion.

Käsintehdyt kortit

Muista juhlijaa persoonallisella onnittelukortilla. Yksilöllinen kortti on kuin pieni lahja, se viestii saajalle välittämisestä ja huomioimisesta.

Rautalangasta väännettyä!

Verstaalla valmistetaan kauniita koristeita rautalangasta vääntäen.

Kaikissa Lean Verstaan rautalankatöissä on aina käytetty aitoja käsinhiottuja kristalleja.

Hienot kristalliriipukset kimaltelevat auringossa valospektrin kaikissa väreissä ja tuovat iloa pitkään. Koristeet voi laittaa niin sisätiloihin kuin pihallekin.

Myymälä

Pienessä myymälässä Ylihärmän Päämajantiellä on myynnissä monipuolinen valikoima erilaisia kortteja, valokuvakehyksiä ym. mukavaa. Tuotevalikoima poikkeaa verkkokaupassa tarjolla olevasta melkoisesti!

Verstaan aukioloajat: ti-pe 10.00-17.00

la 10.00-13.00

Liike suljettu maanantaisin ja sunnuntaisin.

Huomio! Koska kysessä on yhden naisen yritys, saattaa Verstaan ovet olla kiinni myös messureissujen tai muiden elintärkeiden tapahtumien aikana. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja varmista että olen paikalla jos tulet pidemmän matkan päästä.

Toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi korttieni maailmaan!

Olen iloinen jos tekemäni tuotteet saavat hymyn Sinunkin kasvoille tai hyvän mielen kaverisi sydämeen. Nämä tuotteet ovat tehty sydämellä juuri Sinua varten.

Kaikki Lean Verstaan tuotteet valmistetaan Suomessa.

Jälleenmyynti

Lean Verstaan tuotteita myyvät myös laadukasta palvelua ja yksilöllisiä tuotteita tarjoavat erikoisliikkeet ympäri Suomea. Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

Mikäli olet kiinnostunut tuotteidemme jälleenmyynnistä , pyydämme Sinua ystävällisesti ottamaan yhteyttä puhelimitse numeroon 0505990104 tai sähköpostitse osoitteeseen leanverstas@gmail.com